گشنیز گیاه خوش‌عطر و پر‌فایده‌ای است که بومی آسیا و کشورهای مدیترانه‌ای به شمار می‌رود.

اطلاعات بیشتر

گشنیز گیاه خوش‌عطر و پر‌فایده‌ای است که بومی آسیا و کشورهای مدیترانه‌ای به شمار می‌رود. این سبزی تقریبا در همه جای ایران می‌روید و بیشترین تولید آن به استان همدان مربوط می‌شود. برگ و ساقه این گیاه نیز مانند شوید خشک در ایران به عنوان یکی از اجزای سبزی خوردن مورد استفاده قرار می‌گیرد. گشنیز علاوه بر دادن طعم و بوی مطبوع به غذا، به عنوان چای، دمنوش و ماده تزئینی بسیاری از سوپ‌ها و غذاها مورد استفاده قرار می‌گیرد. تخم گشنیز نیز عطر قوی دارد و در ایران از آن در آشپزی، شیرینی‌پزی و طب سنتی استفاده می‌شود. گشنیز تازه و خشک خواص یکسانی دارند اما گشنیز تازه بوی خوبی ندارد و بوی گشنیز خشک بهتر است؛ چرا که بوی بد این گیاه با خشک شدن از بین می‌رود. بنابراین با خرید گشنیز خشک درویش  با یک تیر چند نشان بزنید و این گیاه شگفت‌انگیز را در برنامه غذایی خود قرار دهید تا از خواص عالی آن بهره‌مند شوید.

پروژه های اخیر

نعنا خشک درویش

مرزه خشک درویش

شوید خشک درویش

سبزی خشک کوکو درویش

لپه درویش
شوید خشک درویش
فهرست