پودر زنجبیل درویش

زنجبیل ریشه گیاهی است که از گذشته تا به امروز علاوه بر مصرف دارویی، از آن به عنوان طعم دهنده و ادویه ای قوی و خوشمزه جهت مزه دار کردن غذاها استفاده شده است. مصرف زنجبیل به صورت تازه و خشک و یا پودر شده می باشد که برای مصرف غذایی آن از پودر زنجبیل جهت طبخ غذاها استفاده می کنند.

به طور کلی چین و هند دو کشور عمده تولید کننده گیاه زنجبیل در جهان می باشند.

زنجبیل چینی معمولا رنگ روشنتری نسبت به زنجبیل های هندی داشته و فیبر بیشتری دارد. این نوع زنجبیل تندی کمتری داشته و ما نیز به دلیل مرغوبیت بیشتر از زنجیل چینی استفاده میکنیم .

خالص بودن پودر زنجبیل یکی از نکات بسیار مهمی می باشد که در خرید آن باید بدان توجه داشت. از این رو ما پودر زنجبیل خالص و تازه را در بسته بندی های کاملا بهداشتی خدمت شما عزیزان عرضه می نماییم. پودر زنجبیل درویش بدون هیچ ناخالصی بوده و فاقد هرگونه اسانس و یا مواد تقلبی می باشد.

اطلاعات بیشتر

خواص زنجبیل ؛

۱ـ خاصیت ضد سرطانی :

جینجرول، مهم ترین جزء تشکیل دهنده زنجبیل که مسئول ایجاد طعم و مزه در این گیاه می باشد، از رشد سلول های سرطانی مخصوصا سرطان روده بزرگ در انسان جلوگیری می کند.

۲ـ کمک به هضم غذا :

زنجبیل با افزایش ترشح بزاق دهان و آنزیم های مجرای گوارشی، به هضم و جذب مواد غذایی کمک می کند.

۳ـ کمک به درمان بیماری های تنفسی

زنجبیل با بیرون راندن مخاط خلطی از ریه ها، به درمان آسم و دیگر مشکلات تنفسی کمک می کند.

۴ـ کاهش دل درد

زنجبیل جریان شکمی (انقباضات دودی ) را تحریک می کند. با این حال، زنجبیل به سرعت معده را به درون روده کوچک در افراد سالم خالی می کند تا بتواند در مورد پرخوری یا سو هاضمه کمک کند.

 ۵ ـ مناسب برای پوست

پودر زنجبیل به دلیل خاصیت ضد التهابی که دارد سبب می شود که پوست های ملتهب و آسیب دیده را درمان کند. همچنین آنتی اکسیدان فوق العاده قوی که زنجبیل وجود دارد می تواند به راحتی آسیب های پوستی و لکه های ناشی از افزایش سن و حتی زخم های صورت را از بین ببرد

پروژه های اخیر

نعنا خشک درویش

مرزه خشک درویش

گشنیز خشک درویش

شوید خشک درویش

دانه کنجد درویش
پودر زیره درویش
فهرست