جو پوست کنده درویش

جو پوست کنده شده همانطور که از اسمش پیداست نوعی جو قابل مصرف می باشد که فقط پوست آن کنده شده است، این نوع جو را پس از خارج کردن پوسته بیرونی مورد استفاده قرار می دهند که با نام جو پوست کنده شناخته می شود. جو پوست کنده گیاهی از خانواده گندمیان (گرامینه های) می باشد. نام دانه ای مغذی و پر خاصیت می باشد که در کمترین زمان طبخ و آماده خوردن می شود، توجه داشته باشید که میزان زمان پخت جو بستگی به شرایط پخت آن دارد. برای پخت آسان بهتر است قبل از استفاده مدتی در آب خیسانده شود.

در آشپزی از آن استفاده می شود. مدت زمان پخت جو پوست کنده در حدود 1.5 تا 2 ساعت می باشد. این محصول به صورت ارگانیک و سالم در بسته بندی کاملا بهداشتی عرضه می شود. جو پوست کنده درویش  محصول سال جاری می باشد که ماندگاری بالایی دارد و کاملا بهداشتی می باشد که استاندارهای لازم را دارد. اگر به دنبال یک غذای سالم و مقوی هستید جو پوست کنده می تواند یک انتخاب مناسب باشد. جو را در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

مشخصات گیاهی جو پوست کنده:

جو پوست کنده نام گیاهی علفی و یکساله است که از طریق بذر تکثیر می شود. دانه جو به صورت خوشه ای در انتهای ساقه ای راست و ایستاده که دمبرگ کوتاهی نیز دارد ظاهر می شود. ساقه این گیاه به صورت استوانه ای و باریک می باشد که درون آن تو خالی است. گلهای خوشه ای ماننده ای دارد. این گیاه در ابتدای رشد به رنگ سبز می باشد که به هنگام برداشت زرد می شود. برای رشد به خاک حاصلخیز نور خورشید، دمای مناسب و آبیاری نیاز دارد. در بیشتر مناطق رشد می کند. جو از جمله گیاهانی است که قدمتی به بلندای تاریخ بشریت دارد.

کاربرد جو پوست کنده:

برای تهیه انواع دسر از جو پوست کنده استفاده می شود. برای تهیه انواع آش سوپ و … استفاده می شود. استفاده از جو سبب می شود تا فرد احساس سیری کند بنابراین در کاهش وزن افراد موثر است؛ نوعی تغذیه سالم می باشد. در تهیه سالاد نیز استفاده می شود.

از خواص جو پوست کنده درویش به موارد زیر میتوان اشاره کرد ؛

۱ ـ کمک به گوارش

فیبر موجود در جو ا به تنظیم عملکرد دستگاه گوارش کمک می‌کند.

۲ ـ کاهش التهابات

کولین یک ماده‌ی مغذی مهم بوده که در جو یافت می‌شود. «کولین» به خوابیدن، حرکت عضلات،حافظه کمک می‌کند.

همچنین «کولین» به حفظ ساختار غشاهای سلولی، انتقال تکانه‌های عصبی، جذب چربی و کاهش التهابات مزمن کمک می‌کند.

۳ ـ تقویت دستگاه ایمنی

جو سرشار از «لیگنان» است. «لیگنان» برای باکتری‌های مفید دستگاه گوارش، سودمند بوده و دستگاه ایمنی‌ را تقویت می‌کند.

علاوه‌براین جو با دارابودن ویتامین c نیز به تقویت دستگاه ایمنی کمک می‌کند.

۴ ـ جلوگیری از پوکی استخوان

یکی از خواص جو این است که به جاوگیری از پوکی استخوان کمک می‌کند. جو و علف جو محتوی منگنر، فسفر و مس هستند. این عناصر به سلامت استخوانها کمک می‌کنند.

۵ ـ کمک به حفظ سلامت بدن

فیبر موجود در جو زمان باقی‌ماندن غذا را در روده‌ی بزرگ به حداقل می‌رساند. علاوه‌براین جو منبع خوبی از سلنیم است و خطر سرطان روده‌ی بزرگ را کاهش می‌دهد. سلنیم موجود در جو به سلامت غده‌ی تیروئید کمک می‌کند. «سلنیم» یک آنتی‌اکسیدان دفاعی و از اجزای ساختاری در دستگاه ایمنی است. همچنین «سلنیم» سلول‌های آسیب‌دیده‌ی بدن را ترمیم می‌کند.

۶ ـ کمک به درمان کم‌خونی

کمک به درمان کم خونی یکی دیگر از خواص جو است. آهن  موجود در جو با افزایش حجم خون از کم خونی پیشگیری می‌کند.

۷‌ـ کمک به سلامت استخوان‌ها

آهن، فسفر، کلسیم، منیزیم، منگنز و روی موجود در جو به حفظ ساختار استخوان و استحکام آنها کمک می‌کند. حفظ تناسب در مصرف فسفر و کلسیم برای تشکیل استخوان‌ها ضروری است. مصرف زیاد فسفر در مقابل مصرف اندک کلسیم موجب کاهش توده‌ی استخوان می‌شود. برای تشکیل استخوان‌ها به منگنر نیاز است. همچنین آهن و روی در کلاژن سازی نقش اساسی بازی می‌کنند. جو و علف‌ جو محتوی فسفر و مس هستند و به سلامت استخوان‌ها کمک می‌کنند.

پودر ژله سیب سزار
گندم پوست کنده درویش
فهرست