گندم پوست کنده درویش

گندم پوست کنده

گندم پوست کنده همانطور که از نامش پیداست نام دانه ای پوست کنده شده می باشد که پوسته بیرونی آن کنده شده است. گندم در واقع نام دانه ای خوراکی می باشد که به صورت بیضی و به صورت کشیده و به رنگ زرد می باشد. ارزش غذایی بالایی دارد و از غلات پر طرفدار می باشد که علاوه بر آشپزی استفاده های دیگری نیز از آن می شود. این محصول در بسته بندی کاملا بهداشتی به صورت سلفونی عرضه می شود. گندمپوست کنده درویش به ارگانیک و سالم می باشد که محصول سال جاری است و ماندگاری بالایی دارد و کپک نمی زند.

به طور متوسط ما روزانه از گندم استفاده می کنیم که از آن جمله می توان به نان اشاره کرد که از آرد گندم حاصل می شود. گندم یک غذای سالم و رژیمی محسوب می شود. قبل از مصرف حتما مدتی گندم را در آب خیس کنید تا بهتر پخته شود. گندم را باید در جای خشک و خنک نگهداری کنید. تاریخچه کاشت و استفاده از گندم به روزهای نخستین خلقت بشر می گردد.

مشخصات گیاهی گندم پوست کنده:

گندم گیاهی علفی است که چرخه زندگی آن به صورت یکساله می باشد. در بیشتر مناطق رشد می کند. از طریق بذر تکثیر می شود. گلهای خوشه ای مانندی دارد که در ابتدای رشد به رنگ سبز و سپس به رنگ زرد تبدیل می شود. دانه این گیاه نیز به صورت زرد و خوشه ای می باشد که پس از طی مراحلی دانه از پوسته جدا می شود. ساقه این گیاه نیز به صورت منفرد و ایستاده می باشد که ارتفاع آن به 120 سانتیمتر نیز می رسد. ساقه این گیاه تو خالی، باریک و دراز می باشد. رنگ ساقه این گیاه نیز در ابتدا سبز و سپس زرد می باشد. برداشت گندم توسط ماشین برداشت انجام می شود که البته در برخی مناطق هنوز به صورت سنتی برداشت می شود.

کاربرد گندم پوست کنده:

از گندم پوست کنده در تهیه انواع آش به خصوص آش حلیم استفاده می شود. در تهیه سالاد استفاده می شود. از آرد گندم نیز در تهیه انواع کتلک، کوکو، شیرینی، نان، ماکارانی، کیک، کلوچه و .. استفاده می شود.

خواص و مزایای بی نظیر گندم پوست کنده درویش برای سلامتی ؛

۱ ـ افزایش انرژی بدن

تحقیقات نشان داده که مقادیر بالای کربوهیدرات ها و ویتامین های B موجود گندم کامل باعث افزایش انرژی در بدن می شوند.

۲ ـ قند خون و دیابت

گندم سرشار از منیزیم است که باعث بهبود عملکرد آنزیم هایی که در تولید انسولین و ترشح گلوکز نقش دارند، می شود.

یک مطالعه نشان داده که مصرف غلات کامل مانند گندم خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.

۳ ـ ضد التهاب قوی

گندم کامل به دلیل مقادیر بالای ترکیبات ضد التهابی طبیعی که دارد خطر ابتلا به بیماری های التهابی مانند روماتیسم، پوکی استخوان، بیماری های قلبی، آلزایمر و دیابت نوع 2 را کاهش می دهد.

۴ ـ درمان آسم کودکی

تحقیقات متعدد نشان داده که مقادیر بالای منیزیم و ویتامین E موجود در گندم برای پیشگیری و درمان آسم کودکی مفید می باشند.

۵ ـ سم زدایی کبد

مقادیر بالای آنتی اکسیدان ها و فیبر موجود در گندم کامل به سم زدایی کبد کمک می کنند و باعث بهبود سلامتی بدن می شوند.

۶ ـ سلامت قلب

فشار خون : گندم سبوس دار سرشار از لیگنان های گیاهی است که به کاهش فشار خون بالا کمک کرده و خطر ابتلا به بیماری های قلبی را کاهش می دهند.

چربی خون : مصرف گندم باعث کاهش تری گلیسیرید یا چربی خون بالا شده و خطر ابتلا به آترواسکلروز و سکته قلبی را از بین می برد.

۷ ـ سلامت چشم

ویتامین E، نیاسین و روی موجود در گندم کامل خطر ابتلا به دژنراسیون ماکولا و آب مروارید را کاهش می دهد. همچنین لوتئین موجود در دانه های گندم به بهبود سلامت چشم کمک می کند.

۸ ـ درمان افسردگی

آهن، فولات، ویتامین های B و E موجود در گندم باعث افزایش سروتونین در بدن شده و به بهبود خلق و خو، تقویت روحیه و درمان افسردگی کمک می کنند.

جو پوست کنده درویش
پاپ کورن درویش
فهرست