لوبیا چیتی درویش

لوبیا چیتی نوعی از لوبیاست که نام آن یعنی (Pinto Bean) که به معنای نقاشی شده است ریشه ای اسپانیایی دارد.

یکی از مواد اولیه قورمه‌سبزی، لوبیاچیتی است اما بعضی از افراد بجای لوبیاچیتی از لوبیا قرمز استفاده می‌کنند. همچنین از لوبیا چیتی در تهیه انواع خوراک های لوبیا استفاده می شود .

لوبیا چیتی درویش یکی از مرغوبترین انواع لوبیا چیتی است که در یک بسته‌بندی بسیار بهداشتی و به مقدار مناسب عرضه شده است.

لوبیا گیاهی است از گروه باقله ها ، علفی و بالا رونده که به دور درختان و گیاهان دیگر می‌پیچد.

از پوست و دانه‌های لوبیا هنگامی که لوبیا سبز است استفاده می‌شود که به نام لوبیای سبز معروف است، ولی هنگامی که پوست غلاف سفت می‌شود دانه‌های داخل آن به صورت لوبیای خشک که به رنگ قرمز یا سفید است مورد استفاده غذایی قرار می‌گیرد.

لوبیا چیتی دارای خواص بسیار مفیدی می باشد که برخی از آنها عبارت اند از ؛

۱ ـ جلوگیری از کم خونی :

آهن و مس، مواد معدنی حیاتی بدن برای تشکیل سلول های خونی جدید ضروری هستند. تنها یک فنجان لوبیا چیتی به ترتیب 19 درصد و 20 درصد از مصرف توصیه شده از مس و آهن را تامین می کند. بنابراین، این لوبیا مانع از کم خونی می شود

۲ ـ تنظیم قند خون :

لوبیا چیتی به دلیل فیبر فراوان به شما کمک می کند تا بعد از خوردن غذا، میزان قند خون را حفظ کنید. نه تنها میزان گلوکز خون شما را تثبیت می کنند بلکه انرژی پیوسته را برای هدایت یک روز فعال در اختیار شما را قرار می دهد.

۳ ـ تنظیم فشار خون :

غلظت های بالای پتاسیم و مقدار کم سدیم در لوبیا چیتی به شما در تنظیم سطح فشار خون سالم کمک می کند. اسید فولیک نقش حیاتی در تنظیم سطح فشار خون دارد .

۴ ـ بهبود سیستم ایمنی :

مولیبدن موجود در لوبیا چیتی تولید انرژی را در سلول های بدن بهبود می دهد و به تقویت سیستم عصبی کمک می کند. هم چنین ویتامین های حیاتی ، مواد معدنی، اسید فولیک و آمینو اسیدها را تامین و در نتیجه، مصرف از خطر توسعه بیماری آلزایمر جلوگیری می کند.

۵ ـ تامین کولین :

کولین به عنوان ماده مغذی محلول در آب شناخته می شود که در غشا سلولی سلول های عصبی، اسفنگومیلین و فسفاتیدیل کولین وجود دارد. این کار به بهبود کنترل ماهیچه کمک می کند و به طور قابل توجهی حافظه را بالا می برد..

 

 

 

اسفناج خشک درویش
لوبیا سفید درویش
فهرست