بلغور گندم درویش

بلغور گندم در واقع نوعی گندم شکسته شده می باشد که از دانه گندم حاصل می شود. بلغور در اصل دانه نیم پخت شده گندم می باشد. نوعی غذای آماده است که در کمترین زمان طبخ می شود. دانه گندم به رنگ زرد می باشد. ارزش غذایی بالایی دارد. گندم بلغور به صورت شکسته و بیضی مانند می باشد که از آن استفاده های مختلفی به خصوص در آشپزی می شود. گندم از غلات پر مصرف جهان می باشد که تاریخچه آن به قدمت تاریخ بشریت می باشد.

بلغور گندم درویش به صورت پاک شده و ارگانیک در بسته بندی هایی کاملا بهداشتی عرضه می شود. گندم بلغور موجود محصول سال جاری می باشد.

از بلغور گندم در آشپزی به خصوص در تهیه انواع آش و انواع دسر ها استفاده می شود.

بلغور در لغت به معنای شکسته و در هم کوفته شده می باشد. خواص دارویی و درمانی زیادی دارد. ارزش غذایی گندم بلغور زیاد می باشد طوری که به تنهایی می تواند یک وعده غذایی سالم باشد. در کمترین زمان طبخ و پخته می شود که شما می توانید از آن استفاده کنید.

همانطور که گفته شد بلغور گندم از خرد شده گندم حاصل می شود، گندم گیاهی علفی و یکساله است که در بیشتر مناطق رشد می کند. گلهای گندم به صورت خوشه ای در انتهای ساقه گیاه ظاهر می شود که در ابتدا به رنگ سبز و سپس به رنگ زرد تبدیل می شود. دانه این گیاه نیز به صورت خوشه ای می باشد. دانه این گیاه نیز به صورت خوشه گندم در انتهای ساقه ظاهر می شود. ساقه این گیاه به رنگ زرد و تو خالی همچون یک نی باریک می باشد

خواص بلغور گندم درویش ؛

۱ـ سطح انرژی را افزایش می‌دهد

بلغور گندم کامل با ویتامین B که دارد، به بالا رفتن سطح انرژی بدن کمک می‌کند. علاوه بر این، بلغور گندم حاوی کربوهیدرات‌های پیچیده است، که باعث می‌شود به مدت طولانی‌تری احساس سیری کنید و انرژی بیش‌تری را در مدت زمان طولانی داشته باشید.

۲‌ـ از بروز اختلالات متابولیک جلوگیری می‌کنید

غلات کامل مانند گندم در بهبود بیماران مبتلا به اختلالات متابولیکی بسیار مؤثر هستند. انواع مختلفی از سندرم متابولیک عبارتند از چاقی شکمی ، تری‌گلیسیرید بالا  مصرف محصولات تهیه شده از گندم کامل در برابر این اختلالات از بدن محافظت می‌کند.

۳ ـ از دیابت نوع ۲ جلوگیری می‌کند

گندم غنی از منیزیم است که برای بیش از ۳۰۰ آنزیم به عنوان یک کوفاکتور عمل می‌کند. این آنزیم‌ها در استفاده‌ی کاربردی بدن از انسولین و ترشح گلوکز دخیل هستند. علاوه بر این، مطابق با مطالعه‌ی منتشرشده در مجله‌ی آمریکایی تغذیه‌ی بالینی، مصرف منظم غلات کامل باعث کنترل قند خون در سطح سالم می‌شود

۴ ـ‌ التهاب مزمن را کاهش می‌دهد

بتایین موجود در گندم از التهاب مزمن، یکی از مهم‌ترین عوامل در بروز دردها و بیماری‌های روماتیسمی جلوگیری می‌کند.

۵ ـ از تشکیل سنگ‌های صفراوی جلوگیری می‌کند

از آن‌جایی که گندم کامل غنی از فیبر نامحلول است، می‌تواند سبب نرم و راحت بودن حرکات روده شود و در عین حال ترشح اسیدهای صفراوی را کاهش می‌دهد.

۶ ـ متابولیسم را بهبود می‌دهد

فیبر موجود در محصولات تهیه‌شده از گندم کامل باعث تقویت فرایند گوارش در بدن و بهبود متابولیسم کلی می‌شود. پزشکان مصرف نان تهیه‌شده از غلات کامل و سایر غذاهای غنی از فیبر را توصیه می‌کنند.

جو پرک درویش
بلغور جو درویش
فهرست