حبوبات

  1. خانه
  2. نمونه کارها

لیمو عمانی درویش

لیمو عمانی درویش لیمو عمانی میوه خشک‌شده‌ای است که به‌عنوان چاشنی در غذاهای خاورمیانه ای خصوصاً ایرانی استفاده می‌شود. لیمو عمانی تازه رنگ خردلی دارد و بسیار ترش است و آن…

ماش درویش

ماش درویش ماش حاوی میزان فراوانی از سایر اسیدهای آمینه‌ی ضروری، از جمله لوسین، ایزولوسین و والین است، که می‌توانند با دیگر منابع گیاهی (مانند غلات سبوس‌دار یا برخی از…

لپه درویش

لپه درویش لپه یا دال به دانه‌های جدا شده، پوست کنده و خشک شده حبوبات گفته می‌شود. نخود از گروه گیاهان دو لپه‌ای است که بیشترین نوع لپه مصرفی در…

نخود درویش

نخود درویش نخود یک گیاه یک ساله است که در دسته بندی حبوبات قرار می گیرد. یکی از نکات مهم در مورد این گیاه این است که از مقوی ترین…

دال عدس درویش

دال عدس درویش آسیایی‌ها از قدیم به خواص دال عدس معتقد بودند و از آن برای تغذیه و درمان بسیاری از مشکلات خود استفاده می‌کردند. امروزه نیز بسیاری از افرادی…

دال عدس درویش

عدس درویش عدس سرشار از پروتئین است و منبع پروتئینی ارزان‌قیمتی محسوب می‌شود. همچنین حاوی اسیدهای آمینه‌ای مانند ایزولئوسین و لیزین است. عدس‌ ریزمغذی‌هایی مانند انواع ویتامین‌ها و مواد معدنی…

لوبیا چشم بلبلی درویش

لوبیا چشم بلبلی درویش لوبیای چشم بلبلی از نظر خانواده گیاهی نزدیک به لوبیا دسته بندی می شود، گیاهی یکساله که مختص مناطق گرمسیر است. اگر تصمیم دارید گوشت کمتری…

لوبیا چیتی درویش

لوبیا چیتی درویش لوبیا چیتی نوعی از لوبیاست که نام آن یعنی (Pinto Bean) که به معنای نقاشی شده است ریشه ای اسپانیایی دارد. یکی از مواد اولیه قورمه‌سبزی، لوبیاچیتی است…

لوبیا سفید درویش

لوبیا سفید درویش لوبیا سفید که به‌ خاطر شکلش به آن  لوبیای کلیوی هم می‌گویند، بومی نواحی شمالی کشور هند است. این ‏لوبیا در بین آمریکایی‌ها طرفداران بسیاری دارد‎.‎ لوبیا…

لوبیا قرمز درویش

لوبیا قرمز درویش لوبیا قرمز یکی از حبوبات بسیار پرکاربرد در سرو انواع غذاهای ایرانی است و از این رو همواره باید دارای کیفیت مناسبی باشد. لوبیا قرمز از‌جمله دانه‌های…
فهرست