
ادویهها
ادویه های درویش با رایحه و رنگ های متنوع و خواص دارویی مختلف خود، بهترین چاشنی برای خوش طعم کردن غذا هستند. ادویههای آشپزی علاوهبر خوش طعم کردن غذا، از زمانهای قدیم بهعنوان نگهدارنده مواد غذایی شناخته شده و به دلیل خواص تقویتکننده سلامتی که دارند در غذاها استفاده میشدند. برند درویش همواره از باکیفیت ترین ادویه ها در محصولات خود استفاده کرده تا بهترین محصولات ممکن را به بازار ارائه نماید.
به طور کلی ادویه جات موجب:
1.افزایش گردش خون
2.تقویت سیستم ایمنی بدن
3.از بین بردن میکروبها
-
پودر لیمو عمانی سیاه درویش
Read more -
پودر ادویه کاری درویش
Read more -
پودر جوز هندی درویش
Read more -
زردچوبه درویش
Read more -
فلفل سیاه درویش
Read more -
فلفل قرمز درویش
Read more -
فلفل سفید درویش
Read more -
پاپریکا سبز درویش
Read more -
وانیل درویش
Read more -
جوش شیرین درویش
Read more -
هل سبز درویش
Read more -
بکینگ پودر درویش
Read more